Odlična borbena predstava, a tesen poraz

Prvo gostovanje na stadionu Stožice smo odigrali oslabljeni brez poškodovanih Badžima in Smiljanića, Nkama pa je lahko vstopil šele v drugem polčasu. Vseeno smo se pokazali v odlični luči, saj je vsa ekipa odigrala izjemno borbeno in odgovorno ter povzročila vodilni ekipi PLTS precej težav. Žal pa kaj več od minimalnega poraza nismo uspeli iztržiti.  


Jutri bomo v Stožicah tudi pozdravili prijatelje

Ankaranska ekipa je zadnji trening pred jutrišnjo tekmo opravila danes dopoldan in sicer na igrišču z umetno travo v Piranu. Fantje se zavedajo, da jutri gostujejo pri najtežjem nasprotniku - vsaj tako kaže, če sodimo po statističnih pokazateljih PLTS. Olimpija je namreč na lestvici prva, ni še doživela poraza, prejela je najmanj golov in jih z izjemo Domžal, zabila največ. Tudi našega trenerja Vlada Badžima pa to ne skrbi preveč, v Ljubljano odhajamo sporoščeni. 


Proti vodilni Olimiji nimamo kaj izgubiti

Nogometaši NK Ankaran Hrvatini v nedeljo odhajajo na gostovanje k prvourščeni in doslej še neporaženi Olimpiji. Ljubljančani so v tem dvoboju absolutni favoriti, vendar imamo z njimi še nekaj neporavnanih računov s prvega dvoboja v Dravogradu.


2