Velika točka Ankarana na primorskem derbiju

V deževnem novogoriškem Športnem parku, kljub drugačnim napovedim, nismo zaigrali popolni postavi, vseeno pa smo se enakovredno kosali z domačini. Po dobrem prvem polčasu smo v uvodu drugega poceni dobili dva gola zapored. Potem pa smo pokazali karakter in, čeprav z igralcem manj v polju, vseeno zadeli dvakrat ter tako prišli do izenačenja. Velika točka nam bo vlila novih moč za zadnji dve tekmi sezone, ko v Dravograd prihajata neposredna konkurenta Aluminij in Triglav. 


Kljub vsem težavam bomo vztrajali in se borili

Dvoboj med Gorico in Ankaranom Hrvatini bo za obe ekipi zelo pomemben, saj nazadnje nista ravno blesteli. Novogoričani bodo v tej tekmi v vogi favoritov, vendar pa so derbiji praviloma zelo nepredvidljivi, najbrž pa bi bil tudi čas, da se NK Ankaran Hrvatini ponovno vsaj malce nasmehne sreča. 


Na vrsti je primorski derbi v Novi Gorici

V naslednjem krogu odhajamo na najbližje gostovanje in sicer v Novo Gorico. Sicer smo z novogoriškim klubom v zelo dobrih odnosih in smo v prejšnjih letih redno igrali prijateljske tekme. A kot je bilo jasno na prvem medsebojnem prvoligaškem dvoboju 8. kroga tekoče sezone v Dravogradu, so od prvega sodnikovega žvižga dalje prijateljstva začasno pozabljena.  


2