Sedaj pa so na vrsti Domžale

Potem, ko smo v petek odigrali kakovostno prijateljsko tekmo proti hrvaškim prvakom Rijeki, smo se za začetek tedna dogovarjali za novo prijateljsko tekmo in sicer z mlado reprezentanco Bahreina. A do dogovora ni prišlo, zato smo pričakali povratek naših mladih reprezentantov in se že začeli osredotočati na sobotno tekmo z Domžalami. 

Na akcijo slovenske reprezentance U-21 so tokrat odšli štirje naši igralci in pomočnik Alfred Jermaniš. Trije ankaranski igralci so tudi dobili priložnost za igro, domov pa so se vrnili po nedoločenem izidu 1:1 na gostovanju pri vse boljšemu Luksemburgu in po pomembni zmagi v Črni gori s 3:1. 

Medtem smo v NK Ankaran Hrvatini dobili ponudbo, da bi v Prekmurju odigrali prijateljsko tekmo z reprezentanco U-21 Bahreina, a nazadnje le ni prišlo do dogovora. Tudi zato smo se še prej posvetili naslednjemu dovboju v PLTS, ko v soboto gostujemo v Domžalah.

"Za nas je sedaj pomembna prvenstvena tekma z Domžalami, nakar gremo v Maribor in tako naprej. Proti Triglavu smo prišli do pomebnih točk, tako da smo preskočili eno oviro. Zdaj moramo našo zgodbo nadgraditi, predvsem v točkovnem smislu, da se povzdignemo na lestvici. Upamo, da bo sedaj šlo v tej smeri. Tudi ostale zadeve bodo potem stekle, kot bi morale, potem nam bo vsem lažje. Ko bomo lahko zadihali, bomo tudi rezultatsko uspešni," pravi trener NK Ankaran Hrvatini Vlado Badžim.

Sicer so Domžalčani zadnje čase nezadovoljni s sojenjem, kar pa velja tudi za naš tabor. Nesrečna serija se nam vleče že tri tekme, tudi pred tem pa smo imeli precej pripomb na nekaterih dvobojih. Sicer glede tega ne moremo storiti nič, oziramo  nimamo nobenega vpliva. Lahko le upamo, da bo v soboto bolje.