Še enkrat hvala vsem iz srca

Vodstvo, strokovni štab in vsi igralci NK Ankran Hrvatini se ponovno zahvaljujemo vsem v Slovenj Gradcu, ki so nam v zadnjih dveh tednih pomagali izpeljati odlične priprave. 

Najprej se moramo zahvaliti celotnemu osebju slovenjgraškega hotela Vabo - tistim, ki ste vsako jutro prali našo športno opremo, strežbi v kuhinji, restavraciji in slaščičarni, sobaricam, pa seveda dekletom na recepciji. In za konec gre seveda velika zahvala vodstvu hotela, oziroma ga. Sari in g. Boštjanu. 

Zahvaljujemo se tudi podjetju Spotur za odlične pogoje za vadbo, tako na stadionu, kot v fitnesu, pa tudi za vse ostalo.

Enako se zahvaljujemo avtobusnemu prevozniku - podjetju Laris d.o.o. iz Ilirske Bistrice, ki nas je spremljal na pripravah in tudi na odigranih prijateljskih tekmah. 

Ne smemo pa pozabiti na naše navijače. Pridobili smo veliko novih simpatij in marsikdo bo letos držal pesti za nas, pa le s primorskega konca, ampak tudi na Korškem, v Pomurju, v Velenju, na Ptuju...   

Po vaši zaslugi smo se imeli fantastično, fantje so kljub napornim treningom uživali, vzdušje v ekipi je fantastično, vsi novinci so se že vklopili, kot da so z nami že nekaj let. 

Skratka, vsem gre zahvala iz srca - brez vas ne bi šlo!