Roltek, Slovenj Gradec, Rubin in Istra

Ankaranski nogometaši se bodo po današnji tekmi proti NK Roltek Dob vrnili v Slovenj Gradec, kjer bodo ostali ves teden. V sredo se bodo pomerili z Rubinom iz Kazana, v soboto pa bo sledila generalka proti Istri. 

Nogometaše ankaranskega prvoligaša čaka ta teden drugi, ključni del priprav za prvo sezono v 1. Prvi ligi Telekom Slovenije.

Po četrtkovem povratku iz Slovenj Gradca, petkovem prostemu dnevu in včerajšnjem treningu v Piranu, je danes na vrsti tekma proti Rolteku Dobu. Ta tekma bo zagotovo dala nekaj novih odgovorov našemu strokovnemu štabu, ki bo potem v naslednjih dneh fokusiral vadbo na odpravljanje posameznih napak in piljenje taktičnih zamisli. 

Ekipa se bo po tekmi vrnila v Slovenj Gradec, kar prvotno ni bilo v načrtih, a se je pokazalo kot najboljša logistična rešitev. V sredo 5. julija bodo naši odpotovali v Avstrijo, kjer se bodo ob 18. uri pomerili z novim prestižnim nasprotnikom iz Rusije in sicer z Rubinom iz Kazana. 

Ankaranska ekspedicija bo ostala na Koroškem do petka, ko se bo vrnila domov. V soboto 8. julija pa bo sledila še generalka za novo sezono in sicer se bomo v gosteh ob 17. uri srečali z Istro iz Pule (oz. Pulja).  

Še enkrat pa bi radi spomnili, da lahko urniki in lokacije prijateljskih tekem v zadnjem hipu doživijo spremembe. Tako bo tudi današnja tekma odigrana na Dobu in ne v Kamniku, kot smo nazadnje zapisali, začela pa se bo ob 17. uri.