Predstavitev ekipe NK Ankaran Hrvatini

Včeraj smo v restavraciji Brič pripravili predstavitev igralcev in naše nove športne opreme. Dogodek je bil namenjen za specializirane medije, minil je v sproščenem vzdušju, mediji pa so izvedeli marsikaj zanimivega.  

Predstavitve se je udeležila celotna ekipa NK Ankaran Hrvatini, strokovni štab in uprava kluba. Igralci so se za nekaj minut prelevili manekene, saj so razkazali celotno konfekcijo, ki jo je za novega prvoligaša pripravila svetovno znana znamka športne opreme Nike. 

Potem so besedo dobili predsednik Sebastjan Dvojmoč, kapetan Jan Pahor in trener Vlado Badžim. Trener je spregovoril o doslej opravljenem delu vse od začetka priprav, kapetan pa se je osredotočil na prvi dve tekmi v PLTS in naslednjo proti Domžalam:

"Zavedamo se, da so Domžale zelo kakovostna ekipa, a se bomo na vsak način potrudili. Mogoče pa jim bo evropski nastop le vzel malce moči."

Predsednik pa je med drugim pojasnil:

"V mesecu avgustu bomo trenirali na igrišču kozinskega Jadrana v Krvavem potoku. V Ankaranu, kjer je klub deloval 50 let, kjer smo mi delali zadnje desetletje, tam nas namreč ne pustijo trenirat. V Dravogradu pa so nas res sprejeli kot domačine. Dokler se kaj ne spremeni, bo ostalo tako."

Po predstavitvi je sledilo še skupinsko fotografiranje in mimohod za potrebe televizijske kamere, za konec pa je prišla na vrsto še degustacija jedi z žara.