Jutri proti Domžalam, v ponedeljek v Bakovcih

Po četrtkovi uradni predstavitvi igralcev in športne opreme smo z mislimi pri jutrišnji tekmi proti Domžalam. Nasprotnik ima kakovostno ekipo, kar je že večkrat dokazal in bo za nas dolsej najbrž najtrši oreh, vsaj kar se PLTS tiče.

O kakovosti moštva Domžalčanov ne kaže izgubljati besed. Domžalski klub velja za zgledno organiziranega, zato je tudi članska ekipa v vseh pogledih na primerno visokem nivoju.

Naš trener Vlado Badžim je v preteklosti treniral tudi Domžale, zato bo imel proti svojim nekdanjim delodajalcem nekoliko poseben motiv. 

Ankarančani bomo po prvi točki in po prvem golu jutri iskali še prvo zmago. Na prejšnji tekmi sta v Velenju v 1. PLTS debitirala še Nik Mihailovič in Dean Angov, morda se jima tokrat pridruži še kdo.

V našem moštvu bo tokrat manjkal le lažje poškodovani Tim Vodeb, kaznovanih ni.

Recept za zmago proti Domžalam je, vsaj na papirju, enostaven - narediti čim manj napak in zabiti gol več od nasprotnika. A na igrišču bo potrebno dati vse od sebe. 

V ponedeljek pa se bomo s Koroške odpravili k našim prijateljem Bakovce, kjer se bomo b 18. uri srečali z ekipo Al Nasr iz Dubaja. Dvoboj bi moral biti prvotno v Murski Soboti, a je tam igrišče že načeto in zato se je lokacija spremenila.