Jutri po prvo domačo zmago

Jutri ob 15. uri v Dravograd na obisk prihaja najbližji sosed - velenjski Rudar. Na prvi medsebojni tekmi sezone so v Velenju domačini zasluženo zmagali s 3:1, nam pa je vseeno ostal grenak priokus, saj bi lahko tedaj iztržili vsaj točko. Tudi zato bomo jutri dodatno motivirani, predvsem pa bi se radi našim koroškim navijačem oddolžili s prvo domačo zmago.     

Po zmagi proti Triglavu nam bo tudi proti Rudarju precej lažje. Sedaj na lestvici nismo več zadnji, pritisk je malce manjši, ekipa je zagotovo bolj sproščena in samozavestna.

"Zmaga v Kranju je bila dobra tudi s psihološkega vidika, saj so fantje kljub vsemu enotno vzdržali do konca. Velenjčane spošutujemo, saj ni skrivnost, da so dobra ekipa in organiziran klub. Sicer bi lahko Ankaran že na tekmi v Velenju iztržil več, ker smo si pripravili precej ugodnih situacij in bi se rezultat lahko obrnil na našo stran, a se to potem le ni zgodilo. Dobro vemo, od kje nam prežijo nevarnosti, morali bomo paziti predvsem na velenjske protinapade in pol-protinapade. V naši ekipi so vsi zdravi, manjkal bo le Bradley Meledje, ki ima kartone," je pred jutrišnjim dvobojem dejal trener Vlado Badžim.

Zagotovo bi nam jutri nov uspeh prišal izjemno prav, saj bi niz nepremaganosti podaljšali na tri tekme, predvsem pa bi se s tremi novimi točkami dodatno približali sredini lestvice. 

V PLTS bo po 11. krogu sledil nov premor v tekmovanju zaradi reprezentančnih obveznosti. Tokrat bodo na zbor mlade reprezentance U-21 odpotovali štirje Ankarančani - Primož Bužan, Luka Badžim, Gal Primc in Erik Giha.