Alfred Jermaniš na kratko o Aluminiju in o Triglavu

Nekdanji slovenski reprezentant, danes pomočnik trenerja NK Ankaran Hrvatini Alfred Jermaniš je vedno zanimiv sogovornik. Ne le, da 'Švicko' tekoče govori vsaj šest jezikov, njegove prispodobe so vedno zelo konkretne, a obenem tudi zabavne. Tokrat je na komentiral zadnji in naslednji nastop ankaranskega prvoligaša.  

"Vsekakor smo zadovljni, da nismo izgubili. Vse teden smo se pripravljali na umetni travi v Piranu, zato v Kidričevem dež ni bil naš zaveznik. Mi v Anakranu smo sicer 'tehničarji' in radi igramo po lepih igriščih. Enostavno smo želeli priti nazaj domov s točko v žepu. Če bi se še 'prikazala Marija', potem bi lahko osvojili vse tri," je o srečanju z Aluminijem povedal Jermaniš. 

Po dnevu premora pa je ekipa NK Ankaran Hrvatini z mislimi že pri naslednjem  nasprotniku. A se član strokovnega šraba slovenske mlade reprezentance ni v celoti strinjal s tem, da točke v Kranju štejejo dvojno: "Za nas so vse tekme pomebne, kajti povsod so v igri po tri točke. Dejstvo pa je, da je prav naš naslednji nasprotnik Triglav tista ekipa, ki jo trenutno lovimo. Od ponedeljka dalje so vse misli usmerjene v to tekmo."