Registracije in Novigrad

Danes popoldan se bo naša ekipa odpravila na Hrvaško, natančneje v Novigrad. Tam se bo ob 18. uri pomerila z domačim drugoligašem. Trener Vlado Badžim bo lahko preizkusil različne kombinacije za nedeljsko tekmo 5. kroga PLTS v Krškem. 

Dejstvo je, da smo v prvih krogih prvenstva prejeli preveč zadetkov. Nismo še dovolj uigrani, delamo napake v faze obrambe, pogosto smo premalo agresivni. Zato se naše ekipa še naprej popolnjuje. 

Doslej so bili na seznamu igralcev NK Ankaran Hrvatini: Primož Bužan, Matej Paal, Raoul Junior Delgado, Gal Primc, Vladimir Rnjak, Jan Pahor, Luka Badžim, Patrik Matošević, Robi Obrstar, Erik Gliha, Žan Humar, Emir Dautović, Timotej Mate, Vinko Cerovec, Dejan Angov, David Lukanc, Tim Vodeb, Mihovil Jeronim Klapan, Ivan Blatančić, Sven Dodlek, Rok Kidrič, Nik Mihailovič, Rene Šolaja, Matej Zemljak, Đorđe Ivković. 

V zadnjih dneh so bili pri NZS registirani še grški vratar Panagiotis Papadopulos, francoski napadalec Bradley Meledje, italijanski napadalec Riccardo Ammirati in hrvaški branilec Dino Škvorc. Prva trojica je že nekaj časa trenirala z našo ekipo, a so potrebovali njihovi 'papirji' nekaj dlje časa, da so prispeli iz tujine. 

Na zahtevane dokumente, oziroma na podpis pogodbe trenutno čakajo še italijanski branilec Andrea Callegari, hrvaški branilec Tim Karamatić in nigerijski vezist Nazim David, najbrž pa se obeta še kakšen prihod iz Južne Amerike.