shopping-bag 0
Izdelki: 0
Skupaj: 0.00
Prikaži košarico Na blagajno

Novice in obvestila

Prva domača tekma sezone prinesla ZMAGO !

Danes smo odigrali prvo domačo tekmo sezone, ko smo se ob 17:30 pomerili z NK Brežice, v postavi:

Primož Bužan, Patrik Bordon(80′ Agić), Jan Pahor, Luka Badžim, Gabriel Razente Ardenghi, Rene Šolaja, Žan Humar, Victor Gabriel Henrique Volpe(87′ Ubaldino), Viktor Koval, Geancarlo Costa Slaviero(56′ Menegusso) in Martin Doći

Na klopi: Kristjan Matošević, Marco Antonio Panata Tomaz, Angelo Moreira Bedendo, Joao Pedro Menegusso, Lucas Ubaldino De Freitas Pesce in Alen Agić

Tekmo smo odprli zelo dobro in v prvem polčasu pokazali pravi pristop, premoč smo kronali že v 17. minuti, ko je v polno zadel novinec Geancarlo. Prvi polčas se je končal z minimalnim vodstvom.

V drugi polčas smo vstopili podobno kot v prvega, v 56. minuti je strelca prvega gola Geancarla zamenjal Joao Pedro Menegusso, le minuto po menjavi je vodstvo na 2:0 povišal Gabriel Razente ArdenghiNa igrišču smo pokazali da smo kvalitetnejša ekipa od gostov, ta pristop smo še tretjič kronali v 70. minuti, ko je za 3:0 zadel Martin Doći. V zadnjih sekundah tekme pa je uspelo mrežo zatresti tudi gostom, ki so z zadetkom Božiča rezultat postavili na 3:1.

Tekma se je končala z zmago 3:1, za kar se moramo zahvaliti igralcem in trenerjem za vrhunski pristop.

Naši fantje in trenerski štab pa so v mislih že pri tekmi za Pokal Slovenije, ko gostujemo pri NK Nafta 1903, tekma je na sporedu v sredo 15.8.2018 ob 16:00 v Lendavi.

#GremoAnkaranPostojna

#PoTriTočke