shopping-bag 0
Izdelki: 0
Skupaj: 0.00
Prikaži košarico Na blagajno

Novice in obvestila

7 novincev za začetek sezone!

NK Ankaran Postojna bo v prvi krog nove sezone vstopil s 7 novinci.

Na golu nas je okrepil Kristjan MATOŠEVIĆ, ki prihaja na polletno posojo iz slovenskega prvoligaša NŠ Mura, njegova nogometna pot se je začela v FC Koper, od koder se je preselil k italjanskemu drugo ligašu Calcio Catania, nato je odšel na posoju k Lazio, in se je vrnil v Slovenijo ter se preizkusil v dresu NK Domžale, od koder je v začetku leta 2018 odšel v NŠ Mura. Največ nastopov je zbral v italijanski 3. ligi in drugi slovenski ligi.

V obrambi so se nam pridružili Viktor KOVAL, Martin DOĆI, Marco Antonio PANATA TOMAZ in Matheus DIAS CESCHIN

KOVAL se nam je pridružil iz Madžarskega kluba Pécsi MFC, gre za 21-letnega branilca, ki se najbolje znajde v osrčju obrambe, rojen je bil v madžarskem mestu Orosháza, svojo nogometno pot pa začel pri Újpest FC, nato se je selil k Dunaújváros PASE in Debreceni VSC. V drugi madžarski ligi je odigral 18 tekem in prispeval 3 zadetke.

DOĆI k nam prihaja iz hrvaškega NK Novigrad, v svoji karieri je igral še za bosanski HNK Capljina, 22-letni branilec se najbolje znajde v osrčju obrambe, največ nastopov je zbral v drugi hrvaški ligi, igral pa je še v drugi bosanski ligi.

PANATA TOMAZ se nam pridružuje iz brazilskega kluba A.S.D. F.C. Falconara 1973, gre za 20- letnega Brazilca, ki je svojo celotno kariero odigral v brazilskih klubih.

DIAS CESCHIN prihaja iz brazilskega prvo ligaša Paraná Clube, gre za 21- letnega branilca, rojenega v Braziliji, do sedaj je igral za Brazilske klube.

V vezni liniji se nam pridružuje 18-letni Slovenec Alen AGIĆ, ki prihaja iz NK Postojna.

Napad smo okrepili z 22-letnim Brazilcem João Pedro MENEGUSSO, svojo nogometno pot je začel pri brazilskem Joinville EC (SC), nato nadaljeval pri grškem Pydna Kitrous, poleti 2017 pa prestopil k švedskemu Örebro Syrianska IF.

 

#GremoAnkaranPostojna

#DobrodošliWelcome