shopping-bag 0
Izdelki: 0
Skupaj: 0.00
Prikaži košarico Na blagajno

Novice in obvestila

Felipe SANTOS odhaja v NK Maribor !

Felipe Silva Correa dos Santos bolj poznan pod imenom Felipe SANTOS se po polovici sezone dokazovanja v našem klubu in 7 mesecev pred iztekom pogodbe seli nazaj v Prvo Slovensko ligo, k najuspešnejšem slovenskem klubu NK Maribor !

 K NK Maribor odhaja v zameno za dobro odškodnino, kar pa je dokaz da tudi v našem klubu znamo delati z mladimi nogometaši.

 

 

 

 

Silvi se zahvaljujemo za doprinos k uspehom našega kluba, saj je bil prav on eno največjih presenečenj prve slovenske lige.

Po prihodu v naš klub (24.01.2018) je takoj pokazal veliko željo po dokazovanju, pri igri pa smo se navduševali nad njegovimi potezami, ki so kazale na izvrstno okrepitev!, kljub temu da nam na koncu ni uspelo ostati med nogometno elito, je na tekmah Prve lige Telekom Slovenije pustil ogromen pečat, 1153 minut, 3 zadetki in ena podaja za zadetek je zelo dobra statistika za 21. letnega Brazilca, ki pred prihodom v Slovenijo ni veliko igral članskega nogometa, saj je bil član mlajših selekcij Brazilskih klubov.

 

 SANTOS-u želimo veliko sreče in malo poškodb v novem klubu ter, da se izkaže tamkajšnjim trenerjem in hitro dobi priložnost za igro v novem dresu !

Verjamemo da bo fantu uspelo in bo svojo nogometno znanje še dodobra nadgradil !

 

 

#HvalaZaVseSANTOS

#GremoANKARANPostojna