shopping-bag 0
Izdelki: 0
Skupaj: 0.00
Prikaži košarico Na blagajno

Novice in obvestila

Velika zmaga proti NK Rudar Velenje!

Danes smo odigrali tekmo 29. kroga Prve lige Telekom Slovenije, ko smo se v Novi Gorici pomerili z NK Rudar Velenje, tekmo smo začeli v naslednji enajsterici:

Bužan; Humar, Badžim, Pahor, Gliha (54′ Suljić); Romero, Nkama, Santos (77′ Soldo), Vodeb (46′ Mate); Delgado in Gerc.

Na klopi: Blaznik, Zemljak, Furjan, Suljić, Bordon, Mate in Soldo.

V tekmo smo krenili z veliko željo po novih točkah, po dobri otvoritvi tekme smo za vodstvo zadeli že v 8. minuti, ko je po podaji TIma VODEBA zadel Vedran GERC, tudi po doseženem zadetku, nismo popustili v napadu, takšen pristop se nam je poplačal že v 20. minuti, ko smo ponovno zadeli, tokrat se je z asistenco izkazal Erik GLIHA, žogo pa je v gol z ŠKARJICAMI preusmeril naš prvi strelec Tim VODEB, to je bil že njegov 6. zadetek v tej sezoni. Nenehni pritisk naših fantov na velenjski gol smo kronali še v 29. minuti, ko se je po podaji Johana NKAME pred golom velenjskega vratarja sam znašel Felipe Dos SANTOS in zadel za vodstvo z 3:0!, kljub dobri predstavi naših fantov, so v zadnjih minutah prvega polčasa do dveh zadetkov prišli gostje in rezultat prvega polčasa postavili na 3:2.

V drugi polčas smo stopili še odločneje in zaigrali dobro v obrambi, v napadu pa smo čakali na priložnosti in napake nasprotnika. Nogometaši Ankarana so dobro izkoriščali ponujene priložnosti, a niso prišli do novega zadetka, so pa v drugem polčasu dobro odigrali v obrambi in polčas zaključili brez prejetega zadetka.

Tekma se je končala z VELIKOOO zmago NK Ankaran, ki nam daje še dodatno energijo za zadnje tekme letošnje sezone !

Naslednja tekma naše fante čaka že v sredo 2. Maja 2018, ko se bomo v Športnem parku Domžale pomerili z NK Domžale.

#GremoAnkaran