shopping-bag 0
Izdelki: 0
Skupaj: 0.00
Prikaži košarico Na blagajno

Novice in obvestila

V nedeljo v Kranj po 3 točke.

V nedeljo se odpravljamo v Kranj, na tekmo 28. kroga Prve lige Telekom Slovenije, ko se bomo pomerili z zadnje-uvrščenimi nogometaši NK Triglav Kranj, to tekmo lahko označimo tudi kot tekma sezone, saj bi z zmago dobili ogromno kapitala za obstanek v ligi. V tekmo z Triglavani se odpravljamo polni motivacije in z veliko željo po novih treh točkah.

Zadnji dve tekmi sta v kri naših nogometašev dodale dodatno motivacijo in energijo za zadnje tekme, saj smo proti NK Rudar Velenje dosegli veliko zmago, na zadnji tekmi z NK Aluminij pa pokazali ogromno željo in borbo do zadnjih trenutkov ter na ta način osvojili dodatno točko.

Trenuten položaj našega kluba je 9. mesto, katero zasedamo z dvema točkama naskoka nad nedeljskim nasprotnikom, z zmago na “derbiju” bi tekmecu pobegnili na +5 točk in s tem naredili velik korak k mestom, ki omogočajo obstanek v ligi.

Vabimo vas k ogledu tekme 28. kroga med NK Triglav Kranj in NK Ankaran, 22.4.2018 ob 13:00 v Športnem centru Kranj ali prek prenosa na Šport TV.

#GremoAnkaran
#PoTriTočke