shopping-bag 0
Izdelki: 0
Skupaj: 0.00
Prikaži košarico Na blagajno

Novice in obvestila

S točko iz tekme z pokalnim finalistom.

Odigrali smo tekmo 27. kroga Prve lige Telekom Slovenije z NK Aluminij, ki smo jo začeli v postavi:

Bužan; Mate, Pahor, Badžim, Soldo (46′ Humar), Gliha; Slujić, Delgado, Nkama;      Santos (92′ Zemljak) in Gerc (82′ Bišević).

Na klopi: Blaznik, Humar, Alessandria, Bišević, Furjan, Bordon in Zemljak.

V 27. krogu Prve lige Telekom Slovenije smo se pomerili z finalistom Pokala Slovenije, ki se je pred dnevi preko ND Gorice uvrstil v finale, v katerem se bodo pomerili z NK Olimpija Ljubljana.

Začetne minute tekme so pripadle domačinom, ki so povedli že v prvih minutah tekme, ko je po podaji Tahiraja, do zadetka prišel naš bivši napadalec Rok Kidrič. Nadaljevanje tekme v prvem polčasu je pripadlo našim igralcem, ki so na igrišču pokazali veliko željo po osvojitvi novih točk. V prvem polčasu je kar dvakrat do ugodne situacije prišel Felipe Dos SANTOS, ki mu je prvi strel ubranila vratnica, po drugem zadetku pa se je znašel v nedovoljenem položaju.

Drugi polčas smo nadaljevali tam, kjer smo ostali v prvem, z visokim pritiskom na domača vrata, napadali smo vse do zadnjih trenutkov tekme, ko nam je namera tudi uspela, ko je v 87. minuti gol za 1:1 zabil Raoul Junior DELGADO in se s četrtim zadetkom, na prvem mestu strelcev NK Ankaran, izenačil z Timom VODEBOM.

Izpostaviti moramo še izredno dobro predstavo obrambe, predvsem vratarja Primoža BUŽANA, ki je kar nekajkrat vrhunsko posredoval.

Naslednja tekma naše fante čaka v nedeljo 22. aprila 2018, ko se bomo ob 13. uri pomerili s še enim v vrsti konkurentov za obstanek v ligi, NK Triglav Kranj.

#GremoAnkaran