shopping-bag 0
Izdelki: 0
Skupaj: 0.00
Prikaži košarico Na blagajno

Novice in obvestila

Zaostali 20. krog: Gostovanje v Velenju.

V četrtek je na sporedu zaostala tekma 20. kroga Prve lige Telekom Slovenije, ko se bomo na Stadionu ob jezeru pomerili z NK Rudar Velenje.

Po seriji slabših rezultatov, sedaj za naše nogometaše prihajajo zelo pomembne tekme, na katerih želimo osvojiti, kar se da, največ možnih točk. Ta četrtek je na sporedu tekma Z NK Rudar Velenje, ki v letošnji sezoni kaže zelo dobre predstave, o tem priča tudi mesto na lestvici.

Nogometaši Ankarana se že pospešeno pripravljajo na tekmo z Velenjčani, tekmo bomo tokrat začeli brez kaznovanega Romera, a se trener in strokovno vodstvo s tem ne obremenjuje preveč in se na tekmo pripravljajo z igralci ki so v kadru.

Kljub slabšim rezultatom na zadnjih tekmah, smo zadovoljni z predstavo naših fantov, ki jim na zadnjih tekmah sreča ni bila naklonjena, večino tekem so izgubili zaradi manjših napak, ki pa jih želimo odpraviti in v prihajajočih krogih priti do želenega mesta na lestvici, ki omogoča obstanek v ligi.

Vabimo vas k ogledu tekme 20. kroga med NK Rudar Velenje in NK Ankaran, 12.4.2018 ob 15:00 na Stadionu Ob jezeru, Velenje ali prek prenosa na Šport TV.

#GremoAnkaran
#PoTriTočke