shopping-bag 0
Izdelki: 0
Skupaj: 0.00
Prikaži košarico Na blagajno

Novice in obvestila

Poraz v tekmi z ND Gorica.

Danes smo odigrali tekmo 26. kroga Prve lige Telekom Slovenije proti ND Gorica, ki smo jo začeli v postavi:

Bužan; Soldo, Badžim, Pahor; Gliha (61′ Delgado), Mate, Nkama, Suljić, Romero(RK); Vodeb (87′ Furjan) in Santos (72′ Zemljak).

Na klopi: Blaznik, Zemljak, Smiljanić, Alessandria, Matošević, Furjan in Delgado.

Poškodovani: /

Prepoved igranja zaradi kartonov: Bordon, Humar in Gerc

Odigrana je bila tekma 26. kroga Prve lige Telekom Slovenije z ND Gorica, ki smo jo gostili v Športnem parku Nova Gorica. Tekmo smo začeli odločno in do 19. minute pokazali zelo dobro predstavo, nato je sodnik po startu z podplatom Romera neposredno izključil iz tekme, kar je zelo spremenilo taktiko, ki smo jo pripravili za tekmo z Goričani. Kljub zgodnji izključitvi našega igralca, smo v prvem polčasu pokazali dobro igro v obrambi in si priigrali kar nekaj obetavnih napadov, ki pa jih žal nismo dobro izkoristili. V drugi polčas smo dobro vstopili, a že po 12 minutah nadaljevanja prejeli prvi zadetek gostov, ko je po podaji Gregoriča zadel Osuji. Naši nogometaši so poskušali rezultat poravnati na 1:1, a so v zadnjih minutah dvoboja prejeli še drugi gol, ko je še drugič zadel Osuji, tokrat pa je za gol podal Celcer.

Naše nogometaše že v četrtek 12.4.2018 čaka naslednja tekma, ko se bomo v sklopu zaostalega 20. kroga Prve lige Telekom Slovenije, pomerili z NK Rudar Velenje.

 

#GremoAnkaran