shopping-bag 0
Izdelki: 0
Skupaj: 0.00
Prikaži košarico Na blagajno

Novice in obvestila

25. krog PLTS: Gostovanje v Celju

V 25. krogu Prve lige Telekom Slovenije, se naši fantje odpravljajo na stadion Z’Dežele, kjer se bodo pomerili s peto uvrščenim NK Celje.

Po reprezentančnem premoru, kjer so za Slovensko mlado reprezentanco nastopili kar štirje člani NK Ankaran, in temeljitim pripravam na nadaljevanje prvoligaškega tekmovanja, je na vrsti tekma 25. kroga PLTS. Večji del priprav smo oddelali brez reprezentantov BUŽAN, MATE, GLIHA in BADŽIM, a smo kljub pomanjkanju obrambnih igralcev dobro oddelali priprave in v nedeljo odigrali prijateljsko tekmo z NK Postojna, v kateri smo visoko z 11:3 slavili zmago.

Fantje so pripravljeni na nasprotnika, ki je v letošnjem letu pokazal kar nekaj dobrih predstav in nakazal boj za višja mesta, prav ta nalet nasprotnika bodo naši fantje, z dobro pripravljeno taktiko, poskušali zaustaviti in v Celju presenetiti.

V kader se počasi vrača poškodovan Aristóteles ROMERO, ki je v nedeljo že odigral nekaj minut na prijateljski tekmi, po prilagojenem programu pa je zadnje dni treniral kapetan Jan PAHOR, njegov nastop na sobotni tekmi je še pod vprašajem.

Vabimo vas k ogledu tekme 25. kroga med NK Celje in NK Ankaran, 31.3.2018 ob 15:00 na stadionu Z’Dežele, Celje ali prek prenosa na Šport TV.

#GremoAnkaran
#PoTriTočke