shopping-bag 0
Izdelki: 0
Skupaj: 0.00
Prikaži košarico Na blagajno

Novice in obvestila

Poraz proti NK Olimpija Ljubljana.

Danes smo odigrali tekmo 24. kroga Prve lige Telekom Slovenije proti NK Olimpija Ljubljana, ki smo jo začeli v postavi:

Bužan, Mate, Badžim, Humar, Gliha, Soldo, Vodeb (71′ Bordon), Suljić, Santos (85′ Alessandria), Nkama in Gerc (88′ Matošević).

Na klopi: Aouad, Zemljak, Smiljanić, Alessandria, Bordon, Matošević in Furjan.

Poškodovani: Romero, Delgado in Meledje.

Prepoved igranja zaradi kartonov: Pahor in Burkić.

Odigrana je bila še zadnja tekma zgoščenega ritma, ki smo ga odigrali kar dobro, saj smo v letu 2018 osvojili 5 novih točk in se približali mestom, ki zagotavljajo obstanek v ligi.

Tekmo z Olimpijo smo odigrali dobro in nasprotniku z dobro taktično postavitvijo onemogočali razvoj napadalne igre, a jim je v 22. minuti vseeno uspelo prebiti obrambo in po strelu Savića povesti z 0:1. Naši nogometaši so želeli izid izenačiti, nasprotniki pa so v zadnjih minutah prvega polčasa vodstvo, po strelu Čanađije, še povišali na 0:2 in to je bil rezultat prvega polčasa.

V drugem polčasu so naši fantje krenili še odločneje in si hitro priigrali nekaj obetavnih situacij, kar dvakrat se je pred vrati Olimpije znašel Felipe SANTOS, a ni uspel zadeti za zmanjšanje zaostanka, gostje pa so v 81. minuti vodstvo, po strelu Zarifovića, uspeli povišati na 3:0, kar je bil tudi končni rezultat tekme 24. kroga Prve lige Telekom Slovenije.

Za naše fante in vodstvo kluba, sedaj sledi krajši reprezentančni premor, ki ga bodo izkoristili za kvalitetno treniranje in pripravo na naslednjo tekmo, ki sledi 31.3.2018 ob 15:00 v Celjski Areni Z’Dežele, ko se bomo pomerili z peto-uvrščenim NK Celje.

#GremoAnkaran