shopping-bag 0
Izdelki: 0
Skupaj: 0.00
Prikaži košarico Na blagajno

Novice in obvestila

24. krog PLTS: Proti NK Olimpija Ljubljana v Novi Gorici.

Pred nami je tekma 24. kroga Prve lige Telekom Slovenije, ki jo bomo zaradi napovedanega obilnega sneženja na Koroškem, odigrali v Novi Gorici, naš nedeljski nasprotnik bo NK Olimpija Ljubljana.

Naši nogometaši so v izredno napornem ritmu tekem primorani od sebe dajati maksimalen trud, tekme ki jih igramo v razmaku 3-4 dni, igralcem poberejo ogromno energije, sploh v tem primeru, ko igramo v razmaku 8 dni z dvema največjima kluboma na slovenskem prostoru. Kljub napornemu ritmu, naši fantje kažejo zelo dobre predstave, sobotna tekma proti NK Maribor, se je res končala z porazom, a so fantje odigrali zelo dobro, torkova tekma z NK Krško, je bila še težja, saj so imeli fantje po sobotni tekmi izredno težke noge, a so tekmo odigrali odlično in se veselili nove točke v lovu na mesta, ki zagotavljajo obstanek v ligi.

Nedeljska tekma, ki jo bomo ob 13:00 odigrali z NK Olimpija Ljubljana, bo še ena v seriji tekem zgoščenega ritma, to bo po vsej verjetnosti ena najtežjih tekem v letu 2018, saj ima naš nasprotnik, v zadnjih tekmah izredno dobre rezultate, kar kaže tudi 100% statistika zmag v tem letu. Naš trener Vlado BADŽIM bo nogometaše na nasprotnika temeljito pripravil in kljub zelo dobri statistiki Olimpije poskušal pripraviti recept za presenečenje.

OPRAVIČILO NAVIJAČEM !

NK Ankaran se želi opravičiti vsem svojim navijačem in podpornikom, ki ste si nameravali ogledati nedeljsko tekmo v Dravogradu med NK Ankaran in NK Olimpija, tekmo smo bili primorani prestaviti, saj na Koroškem napovedujejo obilno sneženje skozi celoten vikend, ker pa si želimo da so tekme odigrane po planiranih datumih, smo bili primorani v organizacijo tekme na drugi lokaciji. Vsem navijačem in podpornikom pa vabimo na naslednjo domačo tekmo, ki bo v Dravogradu na sporedu 7. Aprila ob 15:00, ko se bomo v sklopu 26. kroga Prve lige Telekom Slovenije, pomerili z ND Gorica.

 

Vabimo vas k ogledu tekme 24. kroga med NK Ankaran in NK Olimpija Ljubljana, 18.3.2018 ob 13:00 prek prenosa na Kanal A.

#GremoAnkaran
#PoTriTočke