shopping-bag 0
Izdelki: 0
Skupaj: 0.00
Prikaži košarico Na blagajno

Novice in obvestila

Dobra predstava, a ne dovolj za točke.

Danes 10.3.2018 smo odigrali tekmo 22. kroga Prve lige Telekom Slovenije proti NK Maribor, ki smo jo začeli v postavi:

Bužan, Mate, Badžim, Pahor, Humar (64′ Gerc), Gliha, Romero (70′ Bišević), Suljić, Burkić, Santos in Vodeb (57′ Bordon).

Na klopi: Paal, Zemljak, Bišević, Smiljanić, Bordon, Gerc in Soldo.

Naši nogometaši so se predstavili kot izredno dober nasprotnik in nasprotni ekipi celoten prvi polčas niso dovolili vodstva, na drugi strani so poskušali tudi sami z zaključki, ki pa žal niso našli poti v mrežo nasprotnika. Ekipi sta bili v prvem polčasu dokaj izenačeni, videli pa smo kar nekaj dobrih potez naših nogometašev, najbolj so nas razveseljevali prodori mladega SANTOSA in natančne podaje ROMERA, izkazala pa se je tudi obramba, omenimo lahko še obranjen strel z bele točke, ko je naš vratar Primož BUŽAN prebral namero Luke Zahovića in žogo odbil.

Drugi polčas se je začel podobno kot prvi, a so gostje še bolj pritisnili in v 57. minuti zadeli, ko je po podaji Martina Milca natančno meril Dare Vršič. Naši fantje so želeli kar najhitreje priti do zadetka za izenačenje, a so v 63. minuti prejeli še drugi zadetek, tokrat je zadel Luka Zahović. Igra naših fantov je bila dobra tudi v drugem polčasu, a so nasprotniki pokazali veliko vnemo in še tretjič zadeli v 74. minuti, ko je po podaji Damjana Boharja zadel Jasmin Mešanović. Tekma se je končala z rezultatom 0:3 v korist NK Maribor.

Nogometni stadion v Dravogradu smo s težavo pripravili za dvoboj z NK Maribor, ni pa nam uspelo sčistiti snega iz roba igrišča, kar nam ni omogočalo postavitve LED prikazovalnika, za to nevšečnost se našim sponzorjem iskreno opravičujemo in dodajamo, da bo na naslednji domači tekmi (18.3.2018 ob 13:00 NK Ankaran : NK Olimpija Ljubljana) ta nevšečnost odpravljena.

Naslednja tekma naše fante čaka že v torek 13.03.2018 ob 18:00, ko se bodo na Stadionu Matije Gubca pomerili z NK Krško.

#GremoAnkaran