shopping-bag 0
Izdelki: 0
Skupaj: 0.00
Prikaži košarico Na blagajno

Novice in obvestila

20. krog PLTS: Gostovanje v Velenju.

V soboto 03.03.2018 ob 13:00, se začenja tekma 20. kroga Prve lige Telekom Slovenije, ko se bomo na Mestnem stadionu ob Jezeru pomerili z NK Rudar Velenje.

Komaj se je poleglo veselje, po veliki zmagi nad NK Triglav Kranj, že se začenja zavzeto pripravljanje na tekmo v Velenju. Nogometaši so na sobotni tekmi pokazali, da je načrt kluba samo eden in to je obstanek v ligi, na terenu smo videli izredno željo po zmagi, katero sta kronala novinca Čazim SULJIĆ in  Aristóteles ROMERO.

Trener ekipe je bil zelo zadovoljen z pristopom vseh igralcev, ki so dobili priložnost za igro, izkazali so se in pokazali nogometni javnosti, da NK Ankaran niti slučajno ne razmišlja o čem drugem kot obstanku v ligi.

Naslednja tekma, ki bo odigrana to soboto, bo zelo specifična, saj NK Rudar Velenje v tem letu še ni odigral uradne tekme, zaradi tega ne moremo predvideti načina igre, ki bo po kar nekaj odhodih/prihodih skoraj zagotovo drugačen od prvega dela lige.

Nogometaši Ankarana, ki so v prvih 2 tekmah leta osvojili 4 točke, bodo priprave na tekmo z Velenjčani oddelali še bolj motivirano, zato pričakujemo trd boj na zelenici in osvojitev novih točk.

Vabimo vas k ogledu tekme 20. kroga med NK Rudar Velenje in NK Ankaran, 3.3.2018 ob 13:00 na Mestnem stadionu ob jezeru, Velenje ali prek prenosa na Šport TV.

#GremoAnkaran
#PoTriTočke