shopping-bag 0
Izdelki: 0
Skupaj: 0.00
Prikaži košarico Na blagajno

Novice in obvestila

Na vrsti je 19. krog Prve lige Telekom Slovenije.

V soboto 24.02.2018 ob 13:00 je na vrsti 19. krog Prve lige Telekom Slovenije, ko se bomo pomerili z NK Triglav Kranj, ker je Športni center Dravograd še vedno pod snežno odejo, bomo to tekmo odigrali v Novi Gorici.

V NK Ankaran počitka ne poznamo, v torek smo odigrali tekmo z NK Aluminij, katera se je končala z izenačenim rezultatom, le štiri dni za tem pa nas čaka že druga uradna tekma v letu 2018. Igralci se zavzeto pripravljajo na sobotni obračun z neposrednimi konkurenti v boju za obstanek v ligi, na tekmi z NK Aluminij nismo mogli računati na kar nekaj igralcev, ki so bili poškodovani ali pa še niso imeli pravice nastopa. Trener Vlado BADŽIM, je moral zaradi težav nekaterih igralcev, v igro že od prve minute poslati nogometaše, ki sprva niso bili planirani od začetka. Mlajši igralci, ki so igrali na tekmi z Aluminijem so s pridom izkoristili ponujene minute in pokazali veliko mero truda, za kar jim je trener tudi čestital.

Tekma z NK Triglav Kranj bo velikega pomena, saj gre za tekmo s klubom, ki se nahaja tik pred nami, zato je zmaga na tem obračunu edino merilo.

Vabimo vas k ogledu tekme 19. kroga med NK Ankaran in NK Triglav, 24.2.2018 ob 13:00 v Športnem parku Nova Gorica in prek prenosa na Šport TV.

 

#GremoAnkaran
#PoTriTočke