shopping-bag 0
Izdelki: 0
Skupaj: 0.00
Prikaži košarico Na blagajno

Novice in obvestila

Tekma z NK Aluminij se je končala neodločeno.

Danes smo odigrali prvo uradno tekmo v letu 2018, ko nam je nasproti stal neposredni konkurent v boju za obstanek v ligi, NK Aluminij.

Tekmo 18. kroga Prve lige Telekom Slovenije smo začeli v postavi:

 BUŽAN, MATE, PAHOR, BADŽIM, HUMAR (79′ Matošević), SULJIĆ, BURKIĆ, VODEB, ŠOLAJA (63′ Smiljanić), BORDON in GERC

Na klopi: Paal, Aouad, Matošević, Smiljanić in Zemljak.

V prvem delu prvega polčasa, smo v večini spremljali dogajanje na sredini igrišča, prvi je za naše vodstvo streljal Vedran GERC, a mu je obrambni igralec gostov preprečil zadetek že v prvih minutah srečanja, v 17. minuti nas je želel v vodstvo popeljati Tim VODEB, tokrat je bil vratar gostov na pravem mestu. Zadnji del prvega polčasa je pripadel gostom, ki so po strelu Ibrahima Mensaha zadeli za vodstvo, katero smo do konca polčasa želeli izničiti, najbližje remiju smo bili ob koncu polčasa, ko je čez gol streljal Tim VODEB.

Drugi polčas se je začel z pritiskom gostov, naši igralci pa so se dvakrat ujeli v prepovedan položaj, v 63. minuti je Reneja ŠOLAJO zamenjal Stefan SMILJANIĆ, slabih deset minut za tem je s strelom poskusil Žan HUMAR, ki ga je v 79 . minuti zamenjal Patrik MATOŠEVIĆ. Nogometaši Ankarana so pritiskali vse do zadnjih trenutkov tekme, ko je po podaji Jana PAHORJA za 1:1 zadel Vedran GERC.

Po izenačenju sta sledili še dve minuti podaljška, kjer nismo uspeli več zapretiti v napadu, tekma se je končala z remijem 1:1.

Naslednja tekma sledi že v soboto, 24.02.2018, ko se bomo pomerili z NK Triglav Kranj, ta tekma bo na sporedu ob 13:00 v Športnem parku Nova Gorica.

 

#GremoAnkaran

#PoTriTočke