shopping-bag 0
Izdelki: 0
Skupaj: 0.00
Prikaži košarico Na blagajno

Novice in obvestila

Pred nami je tekma 18. kroga Prve lige Telekom Slovenije.

Prvo uradno tekmo v letu 2018 bomo zaradi zasneženega igrišča v Dravogradu, odigrali v torek 20.2.2018 v  Ajdovščini, tekma 18. kroga bo odigrana ob 13. uri, ogled pa bo mogoč le preko tv ekranov na Šport TV.

Po temeljitih pripravah in uigravanju novih članov NK Ankaran, počasi zaključujemo priprave na tekmo z neposrednim konkurentom za obstanek v ligi, NK Aluminij Kidričevo. V klubu smo se zavzeto pripravljali na nadaljevanje lige, fantje so pokazali veliko dobrih predstav in dokazali da se lahko kosajo tudi z večjimi klubi, kot so bili na pripravah na primer HŠK Zrinjski Mostar, NK Lokomotiva Zagreb, NK Olimpija Ljubljana in Cibalija, proti nobenim od teh ekip nismo prikazali slabe igre, bili smo kaznovani za »majnše« napake, ki smo jih delali bodisi v obrambi bodisi na sredini. Tekme pripravljalnega obdobja niso prinesle veliko pozitivnih končnih rezultatov na semaforju,  a so prinesle nova spoznanja in boljšo uigranost ekipe.

Na tekmi z NK Aluminij, se nadejamo pozitivnega rezultata, tukaj šteje le zmaga, če želimo izpolniti primarni cilj kluba, kar je obstanek v ligi in rast kluba v vseh segmentih.

 

Vabimo vas k ogledu tekme 18. kroga med NK Ankaran in NK Aluminij, 20.2.2018 ob 13:00 na Šport TV.

 

#GremoAnkaran
#PoTriTočke