shopping-bag 0
Izdelki: 0
Skupaj: 0.00
Prikaži košarico Na blagajno

Novice in obvestila

Pripravljeni na nadaljevanje.

V četrtek se je zaključil prestopni rok, kar pomeni da prihodov/odhodov najverjetneje več nebo. Kader je doživel spremembe že na začetku priprav, ko smo se poslovili od nekaterih igralcev, na pripravah pa smo preizkušali kar nekaj novih obrazov.

Trener si je želel večje konkurence na vseh položajih, največji problem kluba je namreč predstavljala ozkost kadra, saj smo na nekaterih mestih razpolagali le z enim igralcem in podobno.

Vodstvo kluba je strmelo k cilju, da okrepi klub z igralci ki jih potrebujemo in ki so dovolj kakovostni da lahko naskakujemo obstanek v ligi.

Prestopni rok lahko označimo kot dober, saj smo dobili profile igralcev, ki smo jih potrebovali in nam predstavljajo zadostno širino kadra.

Klub so v tem prestopnem roku okrepili:

Ramazan BIŠEVIĆ, nas je okrepil iz Črnogorskega FK Ibar, gre za 26-letnega vezista, ki je največ tekem odigral v prvi Bosanski ligi, igral pa je še v Črni gori in Srbiji.

Vedran GERC, nas je okrepil iz Omanskega Al-Seeb-a, v svoji karieri je že igral v Prvi Slovenski ligi, za FC Ljubljana, kasneje pa je igral še na Hrvaškem, Litvi, Albaniji in Aziji. Vedran je odigral tudi dva obračuna Europa League.

Čazim SULJIĆ, je prišel na posojo iz FC Crotone, gre za 21-letnega vezista, ki je z nogometom začel v rodni Franciji, kjer je igral za AS Saint-Etienne, poleti 2016 pa je okrepil Crotone. Suljić je tudi član mlade izbrane vrste Bosne in Hercegovine.

Hermes Aristóteles ROMERO, je prišel na posojo iz Italjanskega prvoligaša FC Crotone, gre za 22-letnega vezista, ki je nogometno pot začel v Venezuelskih klubih, poleti 2017 pa je okrepil FC Crotone. V Venezuelskih ligah je zbral 42 nastopov in dosegel 2 zadetka, v Serie A pa 6 nastopov in eno tekmo pokala Coppa Italia. Romero je član reprezentance Venezuele.

Mark Anthony Ayman AOUAD, je 23-letni vratar, ki je bil član Stoke Citya, Genoe, Čukaričkega, Melbourne Citya, FK Lovcen Cetinje in Pobeda Prelip.

Felipe Dos Silva Correa SANTOS, se nam je pridružil iz Brazilije, gre za 21-letnega napadalca, ki se je nogometnih veščin učil pri eni največjih nogometnih šol v Braziliji FC Palmeiras.

Christian ALESSANDRIA, je prišel iz mladinskega pogona Udineseja, 18-letni vezist je z nogometom začel pri FC Juventus, poleti 2016 pa prestopil k Udineseju.

Erik GLIHA, se je po polletni epizodi v Italijanskem US Avellino, vrnil v NK Ankaran, na začetku sezone je bil viden član našega kluba, pri Italjanih pa ni dobil pravih priložnosti. Gliha je član mlade izbrane vrste Slovenije.

Patrik BORDON, je 29-letni napadalec, ki je bil v preteklosti že dvakrat član NK Ankaran, nogomet pa je igral tudi v Albaniji, Bosni, Norveški, Italiji in Cipru.

Xuelei DING, nas je okrepil iz kitajskega kluba Sichuan FC, gre za 18-letnega branilca, ki se dobro znajde na desnem boku, zna pa odigrati tudi v sredini obrambe.

Matija SOLDO, nas je okrepil iz Hrvaškega NK Vrapče, v preteklosti je že igral v Sloveniji za NK Krka, bil pa je tudi član NK Zagreb, NK Dugo Selo in NK Inter Zaprešič.

 

Pred našimi nogometaši in strokovnim vodstvom kluba so še zadnji dnevi treningov in priprav na tekmo 18. kroga z NK Aluminij, ki bo zaradi zasneženega igrišča v Dravogradu odigrana v Ajdovščini.

Tekmo 18. kroga boste lahko spremljali le preko TV ekranov.

 

#GremoAnkaran

#PoTriTočke