shopping-bag 0
Izdelki: 0
Skupaj: 0.00
Prikaži košarico Na blagajno

Novice in obvestila

Vedran GERC se predstavi.

Pred dnevi smo predstavili našega novega člana, izkušenega 32-letnega napadalca Vedrana GERCA, ki je danes povedal nekaj besed o počutju in ciljih v klubu.

 

“Pred prihodom v NK Ankaran sem igral v Aziji, odločitev za prihod v klub sem sprejel zaradi dobro predstavljenega načrta kluba. Primarni cilj kluba in vseh nas igralcev je obstanek v ligi, zato se bom trudil po najboljših močeh, da prispevam čim večji delež k uspehu kluba.

Moja nogometna pot je kar pisana, začel sem jo v domači Rijeki, nato sem že pri 18 letih odšel na posodo v prvo Slovensko ligo k FC Ljubljana, na tisto obdobje imam odlične spomine, bil sem mlad a sem se kar dobro vključil v ekipo. Moja kariera se je kasneje nadaljevala po Hrvaški, Maleziji, Litvi in Albaniji. Leta 2014 sem odšel v Azijo, kjer sem igral za klube iz Jordanije in Omana. V Aziji sem preživel štiri leta in bil vsako leto eden izmed boljših igralcev lige, leta 2016 najboljši igralec kluba, naslednje leto pa najboljši strelec lige.

Na treningih delamo dobro in verjamem da nam bo uspelo obstati v ligi.”

Vedran je že prejel pravico nastopa za NK Ankaran, tako bo konkuriral za nastop že na tekmi 18. kroga z NK Aluminij, ki bo odigrana ta torek 20.2. ob 13. uri v Ajdovščini.