shopping-bag 0
Izdelki: 0
Skupaj: 0.00
Prikaži košarico Na blagajno

Novice in obvestila

Za konec si želimo zmage nad Triglavom

Po odpovedani tekmi 18. kroga držimo pesti, da bo tokrat vreme v 19. krogu bolj usmiljeno do nas. V zadnjem jesenskem krogu nam v soboto ob 13. uri v goste prihaja naš prvi tekmec v boju za ostanek – kranjski Triglav, mi pa nujno potrebujemo zmago.

Zadnje dni smo še bolj intenzivno trenirali in se pripravljali za zadnji akt jesenskega dela sezone. Poškodbice so sanirane, ni pa potrebno posebej poudarjati, kako ključno bo za nas srečanje s Kranjčani.

“Res je. Pripravljamo se na tekmo s Triglavom, ki je za nas zelo pomembna. Moramo zmagati, saj bi si tako precej olajšali boj za obstanek. Med ekipama ni nekih večjih kakovostnih razlik. Mi bomo šli na vse tri točke tudi zato, da se za konec pokažemo v čim lepši luči in se od jesenskega dela prvenstva poslovimo dostojno – z zmago,” je povedal naš vratar Primož Bužan.

Slovenski mladi reprezentant, ki je sredi tedna praznoval svoj 21. rojstni dan, je bil en od junakov zadnje tekme med Ankaranom in Triglavom v Kranju. Tam je naša ekipa vpisala prvo provligaško zmago.

Sicer smo nastope v PLTS poleti začeli prav s tekmo proti Kranjčanom, sedaj pa se bomo že v zimskih razmerah od prvega dela prvenstva tudi poslovili s tekmo proti Triglavu.

Moštvo iz Kranja zelo dobro poznamo, saj smo se z njim v bližnji preteklosti večkrat merili tudi v 2. SNL. Prav vsa srečanja pa so bila zanimiva in napeta vse do konca.