shopping-bag 0
Izdelki: 0
Skupaj: 0.00
Prikaži košarico Na blagajno

Novice in obvestila

Usoda sobotne tekme z Aluminijem bo dokončno znana šele jutri

V soboto ob 13. uri v Dravograd prihaja Aluminij, oziroma bi moral priti. Lahko se namreč zgodi, da bo tekma 18. kroga PLTS preložena. Slabo vreme, ki je zajelo vso državo, še ni pojenjalo in tudi Dravograd glede tega ni izjema. Vse bo dokončno znano jutri, najbrž že do 12. ure.

O usodi dvoboja 18. kroga prvoligaškega prvenstva med NK Ankaran Hrvatini in NK Dravograd bo več znanega jutri, ko bodo pristojne službe Nogometne zveze Slovenije in Športnega centra Dravograd dopoldan preverile stanje na igrišču in se odločile za nadaljnje poteze.

V tem trenutku je stanje na našem domačem igrišču (še) na meji regularnosti, vpašanje pa je, kaj bo prinesla noč. Vsakakor naj bi jutri padavine posem prenehale, zato bo dokončna ocena stanja tudi možna šele tedaj.

Kot zanimivost lahko dodamo, da je tudi prvi prvoligaški medsebojni obračun med Aluminijem in Ankaranom minil v znamenju slabega vremena, saj je tekmo 9. kroga PLTS, ki je bila v Kidričevem odigrana 16. septembra, zaznamovalo močno deževje.

Sicer pa je vsaj zdravstveno stanje v našem taboru boljše – tokrat naj bi bila viroza zares odpravljena. Manjkal naj bi le Johan Nkama, ki si je v Novi Gorici prislužil rdeč karton, pri čemer je najbrž prestrogo dobil prvega od obeh rumenih kartonov.

Sicer je bila reakcija ankaranskih nogometašev po dvojnem zaostanku in izključitvi odlična, pa ne le zaradi golov za izenačenje, ampak predvsem zaradi borbenosti in igre v napadu, ki je končno stekla prav tedaj, ko je bilo to najbolj važno. Seveda bi proti Aluminiju potrebovali podobno predstavo, s čemer se strinja tudi en junakov zadnje tekme Tim Vodeb.

“Gremo na pozitiven rezultat, druge ni. Moramo pa delat in trenirat, le tako bomo uspešni. Sam bi bil sicer proti Aluminiju kar zadovoljen že s točko, ampak seveda še precej bolj z vsemi tremi. Situacija ni lahka, ampak enkrat se nam bo ves vložen trud obrestoval,” je povedal Vodeb, ki se je sicer praktično vso jesen spopadal z zdravstvenimi težavami.